ADANA / SEYHAN - Celalettin Sayhan İlkokulu

Kas

Çocuğun bir birey olarak görülüp duygu ve düşüncelerine saygı gösterİlmesinin,  fikirlerini rahatça gösterebileceği bir ortamda büyümesinin anlam ve öneminin aktarıldığı çalışmada,  güven duygusu gelişen bir çocuğun benlik saygısının-özyeterliliğinin ve özdeğerinin önemine yönelik farkındalık yaratılması amaçlandı.

Ekm

Çocuğunuz artık mahremiyet eğitimini öğrenmesi/öğretilmesi gereken yaştadır. Mahremiyet eğitimini çocuğumuza verirken izlememiz gereken noktaları aşağıdaki broşürümüzde görselleştirdik.

Onlar çocuk, biz onları korumakla sorumluyuz.

Ekm

Katkıda bulunan belediye personellerine ve yönetimine teşekkür ederiz.

Ekm

Yapılan tatbikatta ve etkinliklerde emeği geçen öğrencilerimize ve personellerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Çocuk dikkatli bir gözlemleyicidir. Aile üyelerinin arasındaki iletişimi gözlemler ve değerlendirir. Dolayısıyla ebeveynlerin ilişkilerindeki davranışları, tutumları; rol model alan, gözlemleyici çocuğun tutum ve davranışlarının oluşumunda en büyük belirleyicidir.

Davranış, söylem ve tutumlarımızın çocukların birey olmasındaki öneminin konuşulacağı seminerimize davetlisiniz.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.