ADANA / SEYHAN - Celalettin Sayhan İlkokulu

Programda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Katılımcı öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tanıtım panosu hazırlandı.

Şbt

BİLSEM ön değerlendirme sınavına girecek olan öğrencilerimizin sınav giriş belgelerini sınıf öğretmenlerimizden alabilirsiniz.

Sınav gününde ve sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdaki afişimizde çıkarılmıştır.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Ailede çocuklarla, ebeveyn ilişkisinde temel belirleyici faktör anne ve babanın tutum ve davranışlarıdır. Anne ve babanın çocuklarına karşı sergiledikleri davranış şekilleri, olaylar karşısında sergiledikleri tutumlar, anne ve baba ile çocuk arasındaki ilişkinin yönünü ve şeklini belirler.

Aşağıdaki görsellerde anne-babaların tutumlarının çocuk üzerindeki etkileri paylaşılmıştır.

Ock

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN HAZIRLANAN YARIYIL TATİLİNDE DİNLENME, EĞLENME VE ETKİNLİK BROŞÜRÜMÜZE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ock

·        Dijital çağda bireyin temel ihtiyaçları neler?

·        Evdeki teknolojiye bağımlı olan çocuk, neden okula ya da okuldaki teknolojiye bağımlı olmuyor?

·        Çocuklar teknoloji aracılığıyla hangi kontrol ihtiyacını karşılar?

·        Aileler teknoloji bağımlılığından çocuklarını nasıl kurtarabilir?

·        Teknoloji çocuğun hangi ihtiyaçlarını karşılıyor?

·        İlkokul yaş aralığında-teknoloji çağında- bir çocuğa en kolay nasıl dokunulur?

·        Dijital çağda çocukla oyun oynamanın önemi?

Oyun oynamanın çocuğun dünyasındaki önemi ve anlamı nedir? konularının konuşulacağı seminerimize davetlisiniz.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması dileğiyle.

Kas

Cumhuriyetimiziz 100. yılını kutladık.

Kas

Katkıda bulunanlara teşekkür ederiz.

Kas

Çocuğun bir birey olarak görülüp duygu ve düşüncelerine saygı gösterİlmesinin,  fikirlerini rahatça gösterebileceği bir ortamda büyümesinin anlam ve öneminin aktarıldığı çalışmada,  güven duygusu gelişen bir çocuğun benlik saygısının-özyeterliliğinin ve özdeğerinin önemine yönelik farkındalık yaratılması amaçlandı.

Ekm

Çocuğunuz artık mahremiyet eğitimini öğrenmesi/öğretilmesi gereken yaştadır. Mahremiyet eğitimini çocuğumuza verirken izlememiz gereken noktaları aşağıdaki broşürümüzde görselleştirdik.

Onlar çocuk, biz onları korumakla sorumluyuz.